Maria Wetterstrand

Idag lyssnar jag på Maria Wetterstrands sommarprat. Och hon säger så bra saker att jag känner mig alldeles stolt över att vara miljöpartist. Var bara det jag ville säga.

Annonser

2 thoughts on “Maria Wetterstrand

 1. La darla skriver:

  Vet däremot inte om ditt efterföljande inlägg korrelerar särskilt bra med en miljöpartist. Att ”buda massor” på tradera var det väl knappast vad Wetterstrand pratade om. Det var väl snarare motsatsen hon talade för. Vår masskonsumtion måste upphöra. Låt dig inspireras. Kan vara tänkvärt. Ha det bra!

  • Veronika skriver:

   Hej, vad kul att du bara läst två blogginlägg och genast anser att du kan definiera mig och är i en position att ge mig råd. Jag har skrivit en hel del om masskonsumtion nämligen. Om du är intresserad (jag tror mest du vill jävlas) budade jag på två kjolar, två skjortor och en klänning till ett sammanlagt värde av 150 kr. Det var tänkt att bli min sommargarderob. Hade du följt mig ett tag hade du vetat att jag över huvud taget inte konsumerar annat än vin och choklad.
   Och ett råd till dig La Darla. Vill du verkligen ge råd på ett bra sätt rekommenderar jag dig att göra det på ett sätt som inte får dig att framstå som en besserwissrig von oben-idiot. Låt dig inspireras. Kan vara tänkvärt. Ha det bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s