Att vara sexrådgivare

Alltså, det finns många saker man kan undra som gäller sex. Och då kan det ju vara bra att ha sexrådgivare på våra kvällstidningar att vända sig till. Men allvarligt, rubriken ”Livrädd att jag är gravid” (från Aftonbladet plus, och jag tänker inte betala för att läsa hela frågan/svaret).

Va? Va? Va?

Den tid det tar att skriva in till tidningen är endast marginellt kortare än att gå ner till Ica och köpa sig ett g-test, kissa på stickan och ta reda på hur det ligger till! Eller? Om man misstänker att man är gravid så skriver man väl inte till tidningen om hur jobbigt det känns, utan man fucking kollar upp hur det ligger till. Vad kan sexrådgivaren göra, annat än rekommendera ett g-test och sen ta sakerna från där. Det finns ju en uppfinning som heter abort om man verkligen verkligen inte vill ha barn.

Detta måste gillas som en mycket konstig form av stoppa huvudet i sanden-taktik. Gå och älta ett problem som bara kanske finns för att man inte har vett nog att ta reda på hur saken verkligen ligger till.

Annonser

One thought on “Att vara sexrådgivare

  1. Karin skriver:

    Hahaha! Då har du missat den här underbara serien om människor som fungerar normalt i huvudet men inte fattar att dom är gravida förrän dom en dag sätter sig på toaletten och hittar en bebis däri (typ): http://www.youtube.com/watch?v=CJqqftBWT0w

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s