Fyraårskontroll – igen

Vi var ju på BVC häromveckan och kollade synen och att han kan prata. Idag ska vi upp till sjukhuset – till öron/näsa/hals där vi varit två gånger den senaste månaden av akuta skäl – och göra andra delen av fyraårskontrollen nämligen hörsel och balans. Fattar inte varför man inte kan göra det på BVC. Men det finns säkert något bra skäl.

Sonen får äta lunch med småbarnsavdelningen som äter lunch 11. De stora äter 12. Men klockan 12 hämtar jag honom. Gissar att det kan bli både korv och glass nere på stan, ety det stod fiskbullar på menyn. Eller, jag ska väl inte projicera mina matpreferenser på honom. Han kanske tycker det är bamsegott.

Annonser

2 thoughts on “Fyraårskontroll – igen

  1. ad skriver:

    Min mellanstadielärare var väldigt pedagogisk och sa att man måste smaka all mat. Förutom fiskbullar för det kunde hon verkligen inte förstå hur man kunde äta.

    • Veronika skriver:

      Haha. Kocken på förskolan gör ju fiskbullarna själv – ej burk – så det räknas kanske inte som fiskbullar. Kaspian sa att han ätit kokt fisk och potatis till lunch, så han missade själva fiskbulle-konceptet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s